Ihanaa, että löysit tiesi meidän verkkokauppaan 💖

Varastomme sijaitsee Muuramessa, Kinkomaalla. Täällä hyörii minun lisäkseni mieheni Jaakko, ja toki neljä lastamme auttelevat (ainakin omasta mielestään) hommissa.

Meillä ekologinen näkökulma lähtee siitä, että tuotteet ostetaan suomalaisilta toimittajilta, ja se että tuotteet valmistetaan Suomessa. Toki pyrimme valitsemaan myös mahdollisimman ekologisia tuotteita valikoimaamme. Jo se, että tuotteita ei tilata ympäri maailman, pienenee tuotteen hiilijalanjälki merkittävästi. Kuljetuksista aiheutuvat kasvihuonepäästöt vähenevät ja kierrätys ja luonnonvarojen käyttö on myös Suomessa tarkempaa, kuin monissa ulkomaisessa yhtiössä. Suomalainen laaduntarkkailu on myös huippuluokkaa. Samalla pidämme yllä suomalaista työllisyyttä, mikä on meille sydämen asia 💙

Olemme varmasti kaikki huomanneet valitettavan tosiasian, että yritykset siirtävät tuontantoaan ulkomaille jatkuvasti enemmän, ja enemmän. Itselle tämä on ollut todella suuri murheenaihe, koska toivoisin, että saatavilla olisi mahdollisimman paljon juuri kotimaisia tuotteita. Puhumattakaan siitä, että työpaikat säilyisivät meillä täällä Suomessa.

Ostamalla meiltä, voit kantaa kortesi kekoon siis helposti niin ekologiselta kannalta, kuin yrityksissä työskentelevien perheiden hyväksi. Haluamme kannattaa mahdollisimman paljon suomalaisia pienyrittäjiä, sekä yleensäkkin suomalaisia yrityksiä jotka tuovat työpaikkoja meille tänne kotimaahan.

Valikoimassamme on tuotteita mm. kodin- ja kauneudenhoitoon, sekä hyvinvointiin. Valikoimamme ja verkkosivumme elää nyt murrosaikaa, ja se tulee muuttumaan melko radikaalisti tässä tulevien kuukausien aikana. Joten, kannattaa pysyä kuulolla! Ota ihmeessä meidät myös seurantaan Facebookissa ja Instagramissa. Siellä ilmoitamme uutuustuotteista ja tarjouksista, sekä järjestämme arvontoja ajoittain.

Meillä on edulliset ja nopeat toimitukset, sekä luotettavat maksutavat.

Toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi ostoksille!

Noora Mattila

info@ekosuomi.fi

Puh. 050 560 3496