Tuotteet / Astianpesu / Astianpesuaine Adeliina 500 ml

Astianpesuaine Adeliina 500 ml

10,95 

Astianpesuaine 500 ml kätevässä pumppupullossa!

•vegaaninen

•mieto omenan tuoksu

•poistaa hyvin rasvan

•toimii myös kylmässä vedessä

Kuvaus

Adeliina Astianpesuaine on suomalainen ja tuoksuu miedosti omenalle. Miellyttävä tuoksu sopii valtaosalle allergikoista ja raikas tuoksu piristää tiskihetkeä. Adeliina Astianpesuaine on pakattu kätevään 500 ml:n pumppupulloon, josta tuotetta on helppo ja hygieeninen annostella. Pieni määrä riittää pesemään astiat myös kylmässä vedessä. Adeliinan Astianpesuaine on suomalainen, 100 %:sesti biohajoava sekä ekologinen. Se on myös hellävarainen käsien herkälle iholle.

Tuotteella on Suomalaisen Työnliiton myöntämä Avainlippu-tunnus.

Ainesosat:

AQUA, SODIUM DODECYLBENZENESULFONATE, SODIUM LAURETH SULFATE, FATTY ALCOHOL ETHOXYLATE, LAURYL GLUCOSIDE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, PERFYME, CI 18965, CI 42090, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLSOTHIAZOLINONE

Adeliina on puhtaasti erilainen kodinpuhdistukseen keskittynyt tuoteperhe. Adeliinan tuotteet ovat kotimaisia, korkealaatuisia, 100 %:sesti biohajoavia ja ekologisia. Ne ovat myös vegaanisia ja säästävät aidosti luontoa. Ajatuksena on ollut tuottaa kotimaisia, puhtaita ja myrkyttömiä tuotteita monipuoliseen kodinpuhdistukseen joka päivä.