Tuotteet / Kodinpuhdistusaineet / Saniteettisuihke Adeliina 500 ml

Saniteettisuihke Adeliina 500 ml

11,90 

KOTIMAINEN | 100 % BIOHAJOAVA | EKOLOGINEN | VEGAANINEN | AVAINLIPPU-TUOTE

Adeliina Saniteettisuihke WC:n ja kylpytilojen pesuun 500 ml

•valmis käyttöliuos sanitettitilojen puhdistukseen

•sisältää hajunsyöjän

Kuvaus

Adeliina Saniteettisuihke on ekologinen vaihtoehto vessojen ja kylpyhuoneiden siivoukseen. Suomalainen ja biohajoava tuote sopii kaikkien vessan pintojen siivoukseen tasoista pönttöön. Tuotteessa on hajunsyöjä, joka auttaa epämiellyttävien hajujen estossa.

Adeliina Saniteettituote on vegaaninen tuote, joka on pakattu 500 ml:n suihkepulloon. Vessojen siivous ei tämän helpommaksi enää tule, kun voit käyttää yhtä tuotetta kätevästi kaikilla pinnoilla. Tuotteessa erittäin mieto tuoksu, ei aiheuta allergisia reaktioita.  Adeliina Saniteettisuihke on valmis käyttöliuos eikä se vaadi laimentamista.

Tuotteella on Suomalaisen Työnliiton myöntämä Avainlippu-tunnus.

Ainesosat:

AQUA, ALCOHOL, PPG-2 METHYL ETHER, 1- (2-butoksi-1metyylietoksi) propan-2-oli, ZINC RICINOLEATE, CAPRYLETH-9 CARBOXYLIC ACID, TETRASODIUM IMINODISUCCINATE, FATTY ALCOHOL ETHOXYLATE, SODIUM ETHYLHEXYL SULFATE, t-BUTYL ALCOHOL, TRIDECETH-12, LAURYL GLUCOSIDE, LAURYLAMINE DIPROPYLENEDIAMINE, BENZISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, PARFYME, CI 45170, ACETIC ACID

Adeliina on puhtaasti erilainen kodinpuhdistukseen keskittynyt tuoteperhe. Adeliinan tuotteet ovat kotimaisia, korkealaatuisia, 100 %:sesti biohajoavia ja ekologisia. Ne ovat myös vegaanisia ja säästävät aidosti luontoa. Ajatuksena on ollut tuottaa kotimaisia, puhtaita ja myrkyttömiä tuotteita monipuoliseen kodinpuhdistukseen joka päivä.