Tuotteet / Ihonhoito ja kauneus / Puhdistustuotteet / MURUMURU Puhdistusmaito Berry Soft

MURUMURU Puhdistusmaito Berry Soft

15,45 

Murumuru Puhdistusmaito täyttää kuivaihoisten tiukimmatkin kriteerit! Unelmankevyt, maitomainen koostumus puhdistaa ihosi hellävaraisen tehokkaasti poistaen vaivattomasti meikin, lian ja ilmansaasteet. Hoitavuutta ja antioksidanttisuojaa tuovat suomalainen puolukkauute ja mustaherukan lehtiuute. Iho tuntuu puhdistuksen jälkeen miellyttävän pehmeältä.

Kuvaus

Murumuru puhdistusmaito levitettään kasvoille pyörivin liikkein ja huuhdellaan vedellä. Viimeistele kasvovedellä.

PH-tasapainotetut, vain kasviperäisiä peseviä aineita sisältävät luonnonmukaiset Murumuru-puhdistustuotteet eivät rasita ihon omaa suojakerrosta, vaan hoitavat ja puhdistavat hellävaraisen tehokkaasti, jättäen ihon kimmoisan pehmeäksi.

INCI: Aqua, Vitis Vinifera Seed Oil, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Coco-Glucoside, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Glucoside, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract, Ribes Nigrum Leaf Extract, Betaine, Tocopherol, Olus Oil, Cetyl Alcohol, Xanthan Gum, Sodium Gluconate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum (Natural), Lactic Acid

Murumuru on hyvää oloa ja kauniita tekoja, niin itsellesi kuin ympäristöllesi.

Sarjan tuotteet ovat lähituotettua suomalaista luonnonkosmetiikkaa, jonka ainutlaatuisen mehukkaat ja ravitsevat raaka-aineet hellivät ihoa ja hiuksia ennen näkemättömällä tavalla. Tuotteita yhdistää huumaavan karkkimaiset tuoksut, jotka poikkeuksetta tuovat hymyn huulille.

Tuotteet kehitetään ja valmistetaan rakkaudella alusta loppuun asti Naviterin tehtaalla Helsingissä, josta tuotteet myös lähetetään suoraan jälleenmyyjille. Naviter on suomalainen perheyritys, joka tunnetaan erityisesti sarjoistaan Ekopharma, Atopik, BTB13 ja By Raili. Naviterin erityisosaamiseen kuuluu herkän ihon hoito ja luonnonkosmetiikan valmistus. Yksi yrityksen merkittävistä vahvuuksista on oma tuotekehitys ja valmistus, joka tuo huomattavaa vapautta tuotekehityksen ja innovaatioiden osalta. Myös monta raaka-ainetta valmistetaan itse, mikä tekee tuotteista todellista lähikosmetiikkaa!

Murumuru on FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja Leaping Bunny -tunnus takaa ehdottoman eläinkokeettomuuden.

Murumuru puhdistustuotteista löytyy kuohkean täyteläisiä ja kevyen geelimäisiä koostumuksia, joista löydät varmasti omalle ihotyypillesi sopivan. Kokeile esimerkiksi kuivalle iholle kehitettyä puhdistusmaitoa, rasvoittuvalle iholle ihanteellista puhdistusgeeliä tai kaikille ihotyypeille sopivaa puhdistusvaahtoa!

Katso muut Murumuru tuotteet täältä>>