Tuotteet / Hygienia / Shampoot ja hoitoaineet / TAIKA Kosteuttava Shampoo ECO 250ml

TAIKA Kosteuttava Shampoo ECO 250ml

8,50 

Taika kosteuttava shampoo kaikille hiustyypeille. Kosteuttavaa betaiinia sisältävä koostumus auttaa vahvistamaan hiuksia sekä saa ne näyttämään terveemmiltä. Sisältää luomunokkos- ja omenauutetta.

Kuvaus

Ecocert Cosmos Natural -sertifioitu, vegaaninen, hiilineutraali. Valmistettu Suomessa.

Levitä kosteisiin hiuksiin ja vaahdota. Huuhtele huolellisesti.

INCI: Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Betaine, Citric Acid, Pyrus Malus Fruit Extract, Urtica Dioica Extract, Sorbitan Sesquicaprylate, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Potassium Sorbate, Limonene, Glycerin, Geraniol, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Parfum.

SERTIFIOITU

Taikalla on Ecocertin myöntämä Cosmos Natural -luonnonkosmetiikkasertifikaatti. Se tarkoittaa, että vähintään 95 % tuotteissa käytetyistä ainesosista on oltava luonnollista alkuperää. Taikan tuotteissa käytetyistä ainesosista vähintään 98 % on luonnollista alkuperää.

Sertifikaatti ei kuitenkaan kerro vain tuotteen ainesosista, vaan takaa, että tuotteen koko elinkaari valmistuksesta kuljetukseen ja loppukuluttajan käyttöön on mahdollisimman ekologinen.

Sertifiointitaho valvoo tuotteiden raaka-ainevalintoja, reseptejä, tuotantoa, pakkauksia, markkinointia ja toimitusketjua. Ympäristöystävällisyys huomioidaan läpi koko ketjun.

Ecocert on maailman tunnetuimpia ja luotetuimpia sertifiointiorganisaatioita. Cosmos Standard on Ecocertin ja neljän muun eurooppalaisen sertifiointitahon luoma yhtenäinen sertifiointistandardi, joka on luotu helpottamaan luonnonkosmetiikan määritelmää.

VEGAANINEN

Taika rakastaa eläimiä! Taika-tuotteissa ei käytetä mitään eläinperäisiä ainesosia ja ne ovat 100 % vegaanisia.

HIILINEUTRAALI

Hiilineutraalia kosmetiikkaa!

Taikan valmistaja, suomalainen Oy Transmeri Ab, on sitoutunut tuottamaan Taika-tuotteet mahdollisimman vähäpäästöisesti ja hiilijalanjälki minimoidaan jo tuotannossa. Taika-tuotteet valmistetaan lähellä –  Vantaan Piispankylässä. Tehtaalla käytetään 100-prosenttisesti vihreää sähköä ja uusiolämpöä, joista ei synny hiilidioksidipäästöjä.

Pakkaukset ovat kierrätysmuovia tai kasvipohjaista muovia, ja kaikki Taika-tuotteiden pakkaukset ovat kierrätettäviä. Ulkopakkauksia ei ole lainkaan.

Ihan kaikki tuotteen elinkaaressa ei kuitenkaan voi olla 100 % puhdasta, joten loput hyvitetään yhteistyössä Compensate-säätiön kanssa. Vuonna 2020 Taika-sarjan hiilijalanjälki oli 17 000 hiilidioksidiekvivalenttia. Kun tämä hyvitetään Compensate-säätiön kautta, se vastaa noin 32 tonnia ilmakehästä poistettua hiilidioksidia. Tai:

½ jalkapallokentän verran suojeltua metsää

126 istutettua puuta

3 suomalaisen vuosittaista hiilijalanjälkeä

Muut Taika tuotteet löydät täältä>>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.