Tuotteet / Ihonhoito ja kauneus / Hoitovoiteet ja seerumit / Pure=Beauty Lahjapakkaus

Pure=Beauty Lahjapakkaus

23,90 

Pure=Beauty Lahjapakkaus sisältää:
-Birch Sap Mist -kasvosuihke 100ml
-Hydra Booster -hyaluronihapposeerumi 10ml

Tämä superkosteuttava tehokaksikko antaa kyytiä kuivalle ja pintakuivalle iholle, samalla kirkastaen ja heleyttäen ihoa silminnähden. Tuotteissa loistavat korkea pitoisuus hyaluronihappoa sekä kotimaiset antioksidanttiset superraaka-aineet, kuten koivunmahla ja pakuri.

Kuvaus

Pure=Beauty lahjapakkaus sisältää puhdasta luonnonkosmetiikkaa.

Ihonhoidossa vähemmän on enemmän. Pure=Beautyn monikäyttöinen luonnonkosmetiikka yksinkertaistaa päivittäiset ihonhoitorutiinit ja auttaa sinua säästämään aikaa, rahaa, luontoa sekä kylpyhuoneen hyllytilaa.

Pure=Beauty tarkoittaa raaka-aine tietoisuutta, kestävää kehitystä, eettisesti ja luonnollisesti tuotettua sekä vegaanisuutta. Tuotteista on karsittu kaikki ylimääräinen ja INCI-listat on lyhyitä. Tuotteet sisältävät runsaasti aidosti ihoa ravitsevia ja hoitavia aktiiviaineita. Erityisesti  “superraaka-aineita” – niitä, jotka tekevät pieniä ihmeitä ihollesi.

Pure=Beauty Birch Sap Mist – with Hyaluronic Acid 100ml

Tämä kosteuttava ja uudistava kasvomisti sisältää suomalaista luomukoivunmahlaa sekä antioksidanttista pakuriuutetta sekä kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Tämä kasvovesi sopiikin erinomaisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle.

Koko- ja pakkaustiedot
– 100 ml

Käyttöohjeet:
Suihkuta puhtaille kasvoille ja dekolteelle aamuin illoin.

Ainesosat:
BETULA PENDULA SAP*, GLYCERIN, INONOTUS OBLIQUUS EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, PHENETHYL ALCOHOL
*Ingredient from organic farming.

Säilyvyys:
24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje:
Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Pure=Beauty Hydra Booster 30ml

Sisältää ihoa täyteläistävää hyaluronihappoa, raikastavaa luomuappelsiinivettä, suomalaista antioksidanttista kuusenkerkkäuutetta ja kosteutta sitovaa inositolia. Seerumin säännöllisellä käytöllä pidät ihosi elinvoimaisen ja hyvinvoivan näköisenä.

Koko- ja pakkaustiedot:
-30ml

Käyttö:
Levitä muutama tippa puhtaalle iholle aamuin illoin, ennen voidetta/öljyä.

Ainesosat:
Citrus Sinensis Fruit Water*, Inositol, Sodium Hyaluronate, Picea Abies Bud Extract, Sorbitol, Glycerin, Aqua, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum *Ingredient from organic farming

Säilyvyys:
24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje:
Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.