Tuotteet / Pyykinpesu / Pyykinpesuaineet / Valkopyykkijauhe Adeliina 800g

Valkopyykkijauhe Adeliina 800g

18,90 

Adeliina Valkopyykkijauhe on suunniteltu erityisesti valkopyykille: se säilyttää valkoisen valkoisena pesusta toiseen ilman optisia kirkasteita. Klooriton.

Tuote poistaa lian tehokkaasti ja ympäristöä kuormittamatta. Ekologinen, 100 % biohajoava ja vegaaninen. Tuote on hajusteeton ja sopii myös herkille henkilöille.

Kuvaus

Adeliina Valkopyykkijauhe on suunniteltu erityisesti valkopyykille: se säilyttää valkoisen valkoisena pesusta toiseen ilman optisia kirkasteita. Tuote on myös klooriton, joten se sopii täydellisesti myrkyttömyydessään ja kotimaisuudessaan täydentämään Adeliinan tuoteperhettä. Adeliina Valkopyykkijauhe on suomalainen, ekologinen, vegaaninen ja 100 % biohajoava. Se poistaa silti lian tehokkaasti, mutta ympäristöä kuormittamatta.

Kuten Adeliina Pyykinpesuneste, myös Valkopyykkijauhe on hajusteeton ja soveltuu näin ollen myös herkille henkilöille. Lisäksi hajusteettomana pesuaineena se sopii niin ikään loistavasti Adeliina Pyykkietikoiden pariksi. Tuotteen annostus on 40 – 75 ml / koneellinen riippuen pyykin likaisuudesta ja veden kovuudesta. Noin 20 pesukertaa / purkki.

Tuotteella on Suomalaisen Työnliiton myöntämä Avainlippu-tunnus.

Käyttöohje: Annostus, normaali likainen pyykki:
Pehmeä vesi: 40 ml/koneellinen (10 ml/kg pyykkiä)
Kova vesi: 75 ml/koneellinen

800g